Kostrådgivning

Är du intresserad av att få kostrådgivning som ger dig möjlighet att lyckas med din kosthållning en gång för alla? Då har du hittat rätt! Du får hjälp med att hitta rätt riktning med din kost och jag anpassar innehållet efter dig, din träning och din vardag.

Boka direkt!

 

Kostrådgivning som ger dig ger dig möjlighet att lyckas med din kosthållning en gång för alla 

Det är dags att njuta av livet!

Jag tror varken på förbud eller strikta regler utan jag ger dig möjlighet att ändra din kosthållning en gång för alla och vi kommer att jobba efter en plan som ska hålla långsiktigt. Jag är utbildad kost- och livsstilsrådgivare och håller mig till det som Livsmedelsverket rekommenderar. Då blir det inget hokus pokus! Du lär dig att äta rätt och vi lägger eventuella modedieter och bantningsförsök bakom oss!

DETTA INGÅR:
– Kostanalys
– Individuellt kostupplägg/program
– 4 förslag på dagsmenyer baserade på din vardag (frukost, lunch middag och mellanmål) inkl. recept
– Egen inloggningsprofil till kostdataprogram
– Stor receptbank med över 100 recept
– Mejl- och telefonsupport

Vid vår första kontakt gör jag en profilbedömning och vi pratar kring dina mål och hur du ska nå dem på bästa sätt.
Efter vårt första tillfälle kommer du att få föra en kost- och träningsdagbok under 1 vecka där du utförligt skriver vad du äter och tränar och som du lägger in i kostdataprogrammet. Ju noggrannare du är desto mer rättvist blir ditt kostprogram!
Utefter din registrerade kostdagbok, mål och förutsättningar kommer jag sedan att skapa ett personligt kostupplägg för dig som du erhåller senast 1 vecka efter sista skrivna dag i kostdagboken.

Min kostrådgivning sker helt och hållet online och du får min support via mejl, telefon eller messenger.