Kostrådgivning

Är du intresserad av att få kostrådgivning som ger dig möjlighet att lyckas med din kosthållning en gång för alla? Då har du hittat rätt! Du får hjälp med att hitta rätt riktning med din kost och jag anpassar innehållet efter dig, din träning och din vardag.

Boka direkt!

 

Kostrådgivning som ger dig ger dig möjlighet att lyckas med din kosthållning en gång för alla 

Det är dags att njuta av livet!

Jag tror varken på förbud eller strikta regler utan jag ger dig möjlighet att ändra din kosthållning en gång för alla och vi kommer att jobba efter en plan som ska hålla långsiktigt. Jag är utbildad kost- och livsstilsrådgivare och håller mig till det som Livsmedelsverket rekommenderar. Då blir det inget hokus pokus! Du lär dig att äta rätt och vi lägger eventuella modedieter och bantningsförsök bakom oss!

  

DETTA INGÅR FÖR PAKETET ”UPPSTART”:
– 1 kostrådgivningstillfälle
– 1 kroppsanalys med InBody-våg (mätning av bl a kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
– Näringsbehovsanalys
– Individuellt kostupplägg/program
– 4 förslag på dagsmenyer baserade på din vardag (frukost, lunch, middag och mellanmål) inkl. recept
– Egen inloggningsprofil till kostdataprogram
– Stor receptbank med över 100 recept

PRIS: 1500:-

STEG 1
Vi ses hos mig för att göra en profilbedömning samt prata kring dina mål och hur du ska nå dem på bästa sätt. Vi kommer att göra en invägning på min InBody-våg som bland annat registrerar hur mycket fett och muskler din kropp består av. Du kommer att få en inloggningsprofil till ett kostdataprogram där sedan all kost-/motionsregistrering kommer att ske. 

STEG 2
Efter vårt tillfälle tillsammans kommer du att få föra en kost- och träningsdagbok under minst 4 dagar (gärna 1 vecka) där du utförligt skriver vad du äter och tränar och registrerar i kostdataprogrammet. Ju noggrannare du är desto mer rättvist blir ditt kostprogram.
Utefter din registrerade kostdagbok, mål och förutsättningar kommer jag sedan att skapa ett personligt kostupplägg för dig som du erhåller 3-7 dagar efter sista skrivna dag i kostdagboken. Via appen har du FULL SUPPORT av mig och rapportering sker en dag i veckan under 1 månads tid. 

 Vill du lägga till träningsprogram investerar du 750:- extra. 

DETTA INGÅR FÖR PAKETET ”UPPFÖLJNING”:
– 1 kostrådgivningstillfällen
– 1 kroppsanalys med InBody-våg (mätning av bla kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
– ev. justeringar i kostupplägget
– 2 nya dagsmenyer inkl. recept.

PRIS: 650:-
Vi ses hos mig för en uppföljning av ditt påbörjade paket ”Kostrådgivning uppstart” efter 1–4 månader efter det att du påbörjat ditt nya kostupplägg. Under tillfället pratar vi kring den period du har följt ditt kostupplägg som du har fått av mig och vi gör även en ny kroppsanalys med InBody-våg för att se hur förändringarna ser ut på insidan med kroppssammansättning (fettprocent, muskelmassa, vattenmängd m.m.).
Du får också råd kring hur du ska fortsätta hålla din kosthållning för att nå önskade resultat som baseras på senaste vägningen och upplevd period med kostupplägget.
Eventuella justeringar görs i kostupplägget om det behövs och du får även förslag på 2 nya dagsmenyer inklusive recept om så önskas.