InBody | en selfie av din insida

 

Äter & tränar du rätt?

 

Nu erbjuder jag en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. Mätningen av din kroppssammansättning sker med marknadens mest exakta multifrekventa bioimpedansmätare, InBody 270, och resultatet får du i handen efter 1 minut!

Inbody ger dig svar på hur din kropp egentligen mår och om du är på rätt väg mot dina målsättningar – oavsett om det är viktminskning eller muskelbyggnad.

Vi gör en mätning av din kroppssammansättning på plats!

Vad är vikt?

När du ställer dig på en våg och ser att du har gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kilo fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med mätning av din kroppssammansättning kommer du att få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med, eller var du ska öka din muskelmassa kan hjälpa dig att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Analys

Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på DIN kroppssammansättning. Inte på en BMI-skala. Vågen visar visceralt fett (”det farliga fettet”) så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår.

Tillsammans analyserar vi resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen. Rekommendationen är att väga sig en gång i månaden.

Vägning inklusive analys och genomgång av värdena

  • 1 gång 295:-
  • 3 gånger 750:-

Boka idag så får du ditt eget hälsovärde och rekommendationer för vad som behöver förändras!