Om mig

Hälsoinspiratör Beatrice O.
Jag är licensierad personlig tränare genom The Academy där jag gick min utbildning 2015.

Sedan dess har jag löpande utbildat mig inom diverse träningsmetoder, bland annat mammaträning, seniorträning och HIIT.

Jag har jobbat heltid som personlig tränare på gym, men har sedan några år tillbaka drivit eget.

Du behöver inte vara medlem på ett gym för att få hjälp med din träning!

Med mig får du en säker och skonsam träning helt anpassad efter dig och dina behov. Min inriktning är främst kvinnor, men självklart hjälper jag även dig som är man!

Jag är utbildad kost- och livsstilsrådgivare genom Bergklint education.  

I utbildningen läggs stor vikt på de olika områdena kost, träning, stresshantering, sömn, tobak, alkohol och MI-Motiverande samtal. Utbildningen bygger på senaste forskning och NNR (Nordiska Näringsrekommendationer). I kursen framhävs inte någon specifik diet då det är viktigt att en kost- och livsstilsrådgivare inriktar sig på hälsosam livsstil och inte bara på vikt. Om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt, ligga kvar på samma vikt, lära dig sluta fokusera på vikten eller lära dig att äta rätt så kan jag hjälpa dig! Utbildningen har gett mig verktyg och metoder för att hjälpa andra människor till en hälsosam och hållbar livsstil.

Utomhusträning

Jag erbjuder utomhusträning året om i Lerum i alla väder (faktiskt!) tillsammans i grupp och jag kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt! Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning.

Personlig träning

Har du svårt att ta dig till gymmet? Med tjänsten personlig träning kommer jag hem till dig som bor i Lerum med omnejd och tränar med dig! Jag blir din personliga tränare och vi tränar i ditt vardagsrum, trädgård eller på annan plats i närheten av ditt hem.

Kostrådgivning

Jag tror varken på förbud eller strikta regler utan jag ger dig möjlighet att ändra din kosthållning en gång för alla och vi kommer att jobba efter en plan som ska hålla långsiktigt. Du lär dig att äta rätt och vi lägger eventuella modedieter och bantningsförsök bakom oss!

Om mig

Träna, ät och njut!
Det är faktiskt inte mer komplicerat än så.

Jag heter Beatrice och är personlig tränare, instruktör, hälsoinspiratör, livsstilsrådgivare och kostrådgivare och håller till i Lerum där jag också erbjuder den populära utomhusträningen Outdoor Wellness.

Du har en kropp – ta hand om den! Och låt mig hjälpa dig.

  • Personlig tränare 80% 80%
  • Instruktör 50% 50%
  • Hälsoinspiratör 60% 60%
  • Livsstilsrådgivare 40% 40%
  • Kostrådgivare 90% 90%