Om mig

Jag heter Beatrice Otterberg och är licensierad personlig tränare och kostrådgivare. Utöver det är jag en kvinna i mina bästa år och är nog ganska lik dig. Jag vet att tiden inte alltid räcker till och orken är inte alltid på topp. Jag vet vad det krävs för att orka ånga på!

Jag är mamma till en son och dotter, födda 2010 och 2011, fru till en lång man och matte till två feta katter. Jag är ägare av en lätt lastbil som är fullutrustad för att kunna erbjuda stark träning oavsett var du befinner dig. Lastbilen ger mig lätt ångest då jag har seriösa problem att backa med den. Men rakt fram kan jag köra och det är ändå huvudsaken!

Jag gillar också att dricka vin, maratontitta på serier och äta choklad. Men mest gillar jag att inspirera människor att leva hälsosamt med en touch av lyx. Tillsammans bygger vi upp en hållbar rutin som du har tid, ork och lust att bibehålla!

Du har en kropp – ta hand om den!

Utomhusträning

Jag erbjuder utomhusträning året om i Lerum i alla väder (faktiskt!) tillsammans i grupp och jag kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt! Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning.

Personlig träning

Ett träningsupplägg med mig är anpassat efter dina behov och förutsättningar för att du på bästa sätt ska uppnå ditt mål. Du får träna rörlighet, styrka, balans, koordination, explosivitet och kondition. Oavsett mål hjälper jag dig att nå dem! Träningen sker i mitt fullutrustade gym samt utomhus. 

Kostrådgivning

Jag tror varken på förbud eller strikta regler utan jag ger dig möjlighet att ändra din kosthållning en gång för alla och vi kommer att jobba efter en plan som ska hålla långsiktigt. Du lär dig att äta rätt och vi lägger eventuella modedieter och bantningsförsök bakom oss!

Träna, ät och njut!

Det är faktiskt inte mer komplicerat än så.

Jag heter Beatrice och är licensierad personlig tränare och kostrådgivare och håller till i Lerums kommun.

Du har en kropp – ta hand om den! Och låt mig hjälpa dig.

  • Personlig tränare 80% 80%
  • Instruktör 50% 50%
  • Hälsoinspiratör 60% 60%
  • Livsstilsrådgivare 40% 40%
  • Kostrådgivare 90% 90%