Personlig träning

Ett träningsupplägg med mig är anpassat efter dina behov och förutsättningar för att du på bästa sätt ska uppnå ditt träningsmål!
Du får träna rörlighet, styrka, balans, koordination och kondition. Efter varje träningspass är du garanterat glad, nöjd och svettig!

Oavsett mål så hjälper jag dig att nå dem!

PERSONLIG TRÄNING 

Me, myself and I!

Dessa pass handlar om dig och dina mål och syften! Träningen sker hemma hos mig i mitt fullutrustade gym på 16 kvadrat. Vill du bli stark som Hulken löser vi det! Träningen kan också ske utomhus. Jag bor mitt i skogen så ingen kommer att se eller höra oss. På gott och ont! 

Du får träna rörlighet, styrka, balans, explosivitet, koordination och kondition. Efter varje träningspass är du garanterat glad, nöjd och svettig!

Oavsett mål så hjälper jag dig att nå dem. Gravid eller nybliven mamma? Inga problem, jag har kunskapen som krävs för att du ska träna på ett skonsamt sätt. 

  • 1 h: 800:-
  • 4 h: 3100:-
  • 8 h: 6100:-
  • 12 h: 8800:-
  • 15 h: 11 000:- 

I paketen från 12 timmar ingår träningsprogram som du kan träna mellan gångerna som vi ses.
Jag rekommenderar minst 8 timmar och en fast tid varje vecka för att få kontinuitet och rutin. Så klart kan vi boka allt eftersom ifall det är bättre för dig, oavsett så ser vi till att träningen blir av! 

Under resans gång stämmer vi av, justerar och ser till att du har det du behöver för att nå hela vägen in i mål. 

Kontakta mig för att komma igång.

 

Better together! 

2 personer tränar samtidigt. Du och din sambo, äkta hälft, grannen, kompisen, farfar, svägerskan – vem som helst så länge ni är två. Detta är ett perfekt sätt att umgås och ha kul samtidigt som ni stärker både relation och kropp! 

995:- per pass. 

Jag rekommenderar minst 5 pass för att få kontinuitet och förutsättningar till resultat. Men självklart kan ni köpa en enstaka timme och svettas tillsammans innan tex en afterwork! 

Passen är 60 minuter långa och innehåller rörlighet, styrka, balans, explosivitet, koordination och kondition. 

Kontakta mig för att komma igång.

 

You and your crew!

Dra ihop de du gillar bäst och maxa en träningstimme tillsammans. Antingen kommer ni till mig eller så kommer jag till er med min ambulerande gymbuss, fylld med allehanda vikter och redskap! 

3-6 personer och priset beror på antal. 

Kontakta mig för att komma igång.  

 

Stay online!

Du gillar att träna själv, men med hjälp av mig online.

Jag utformar ett skräddarsytt träningsupplägg efter dina individuella behov. Jag anpassar helt efter vad du har för behov och mål.

Du kan få program att köra på gym eller hemma eller båda. För hemmaträning behöver du ha tillgång till vikter, gärna hantlar och/eller kettlebells samt gummiband..  

När du köper ett upplägg av mig med personlig coachning online får du:   

  • Personlig träning med individuellt anpassat träningsprogram med uppföljning varje vecka.
  • Träningsprogram och planering som anpassas efter hur din vardag ser ut. För träning på gym eller hemma, med eller utan redskap.
  • Tydliga instruktioner hur övningarna ska utföras, med video, bilder och text.

Rapportering en gång i veckan via en app där all registrering av träning och mat kommer att ske. FULL SUPPORT och svar inom 24 timmar. 

2900:- för 3 månader. Därefter 995:- per månad. 

Kontakta mig för att komma igång.