Störst på utomhusträning i Lerum

Jag erbjuder utomhusträning året om i Lerum i alla väder (faktiskt!) tillsammans i grupp och jag kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt!
Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning. Jag erbjuder flera typer av grupper, både med och utan löpning. 

Vår hemmaplats är Riddarsten i Lerum och en omgång pågår i 8 veckor. Vi ses onsdagar och söndagar. Platserna brukar gå åt snabbt, så se till att boka din plats redan idag!

Du behöver ingen särskild utrustning och definitivt inte några dyra märkeskläder. Detta är heller inte någon military fitness-träning, utan vi sysslar med sansad träning som är för alla: vältränad som otränad. Det ligger på mig som coach att ge dig den utmaning som du behöver!
Jag skriker inte särskilt mycket men kan använda mig av en visselpipa emellanåt för att höras bland allt snattrande och fnittrande som kan uppstå. Det är ett härligt gäng med tjejer och killar som tränar tillsammans!

Priset för 16 tillfällen är 1495:- och du väljer om du vill betala med faktura, swish eller Klarna. Du kan även betala med friskvårdsbidrag via ePassi och Actiway.

 BOKA HÄR

 

Gruppövningar

Gruppövningar

Året om! Utomhusträning i grupp, i alla väder!

Enskilda övningar

Enskilda övningar

Garanterar att inget pass kommer att vara det andra likt! 

Utrustning

Utrustning

Kondition & styrka blandas med rörlighets- och balansträning.

Plats

Vår hemmaplats är Riddarsten i Lerum och en omgång pågår i 8 veckor.

}

Tid

Vi ses onsdagar och söndagar. 

Strategi

Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning.

Förkunskaper

Du bör vara skadefri och för att orka vara med i 19-gruppen kunna springa 5 km.